GDPR

1. Udělujete tímto souhlas společnosti 7 Interactive, s.r.o., se sídlem Jungmannova 18/5, Nové Město, 110 00, Praha 1, IČ 24768766, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 172765 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno
  • příjmení
  • akademický titul
  • adresa
  • telefonní číslo
  • e-mail (dále jen „osobní údaje)

2. Vaše osobní údaje zpracováváme za účelem zasílání obchodních sdělení, zpravodaje, cenových nabídek a evidence.

3. Doba zpracování je 5 let od udělení souhlasu. Po uplynutí této doby vás upozorníme na možnost udělit souhlas nový. Pokud od Vás nový souhlas neobdržíme, vaše údaje řádně vymažeme.

4. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu na info@7interactive.cz

5. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé: 

  • Další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Vytisknout stránku
Datum a čas tisku: 19.10.2019 12:10:52
Titulek: GDPR | web-ted.cz
Zdroj: /gdpr.html
Napište nám
Kontakt

7 Interactive, s.r.o.
Čs. exilu 1888/4
Praha 12
143 00

www.7interactive.cz

Telefon: +420 776 88 66 86
E-mail: info@web-ted.cz
Tyto webové stránky využívají cookies. Setrváním na těchto webových stránkách souhlasíte s jejich využíváním. Více zjistíte zde.